Aangesloten bij GGTO Garantiefonds

 

Hieronder vindt u alle reizen die wij in 2018 aanbieden. Klikt u op een door u gewenste maand en bekijk
het actuele aanbod. Per reis vindt u alle beschrijvingen, wetenswaardigheden, prijzen en overige informatie
opgesomt op een overzichtelijke pagina. U kunt ook rechtstreeks vanaf deze pagina's uw gewenste reis boeken.

 

Stamgastenweek in Mayrhofen (2018)

25 mei t/m 3 juni 2018

10 dagen -  € 830,- p.p.

Nieuw in ons programma. Stammgästewoche 2018, "NUR FÜR DICH" Een week vol verrassingen, Tirolermuziek en gezelligheid.Mayrhofen wil zijn gasten bedanken tijdens deze week. En wel op een heel bijzonder wijze. Wandelingen met muziek. Artiesten gaan mee tijdens wandelingen in de bergen. Een Zillertaler Starparade avond en een avondconcert met het Nockalm Quintett en Marc Pircher. Stammgaste Ehrung, gasten die 5 keer, 10 keer of vaker in Mayrhofen zijn geweest zullen op een speciale wijze worden bedankt.

Tirolreis Pustertal Süd Tirol (2018)

11 juni t/m 18 juni 2018

8 dagen -  € 650,- p.p.

We hebben in de bergen van het Pustertal een mooi dorp gevonden, het dorp St. Lorenzen Montal. We hebben gekozen voor de combinatie van de Italiaanse hartelijkheid en een mooi berglandschap.  Het landschap van Süd Tirol word gekenmerkt door vele bergen waartussen groene almen, geheimzinnige bossen, glinsterende bergmeren, en gemoedelijke dorpen en stadjes een plekje hebben gevonden. 

10 Jaar Tirolreizen Süd Tirol (2018)

7 juli t/m 14 juli 2018

8 dagen -  € 650,- p.p.

Tirolreizen bestaat 10 jaar en dat gaan wij vieren! Hotel Waldheim is hier uitermate geschikt voor. Wij hebben het hele hotel voor onze Tirolreizengasten met daarbij een gezellige Tiroler Stube, een heerlijke wellness met zwembad en sauna. De zeer gastvriendelijke familie Peitner staat deze week voor ons klaar met elke dag een uitgebreid ontbijt en 's avonds een heerlijke diner.Süd Tirol heeft zoveel te bieden dat wij ook dit jaar weer vele nieuwe plekken gaan bezoeken.

Zillertalreis Fügen (2018)

19 aug. t/m 26 aug. 2018

8 dagen -  € 695,- p.p.

Het Zillertal en Tirol hebben zoveel te bieden dat wij ook dit jaar weer vele nieuwe plekken gaan bezoeken. Maar ook de Königssee gaan wij bekijken in het land van Berchtesgaden. Een schitterende omgeving. Hotel Kohlerhof is een geweldig hotel met veel faciliteiten en live muziek. Iedereen hier is zeer gastvriendelijk en het eten is overheerlijk. Ook 's avonds zult u zich geen moment vervelen. Een tophotel die je niet snel gaat vergeten.

Herbstfest in Mayrhofen (2018)

27 sept. t/m 1 okt. 2018

5 dagen -  vanaf € 495,- p.p.

Het is feest in het Zillertal.  Boeren tradities en volksmuziek, de almabtrieb wordt elk jaar feestelijk gevierd. Het is de beëindiging van de tijd op de almweides en tegelijkertijd het begin van de winter-staltijd. Vanaf half september vinden de Oktoberfeesten en Almabtriebe plaats. Een feest voor zowel de boeren, bewoners als ook voor de vakantiegangers. Deze reis bezoeken wij de almabtrieb in Tux.

Almabtrieb Mayrhofen (2018)

4 okt. t/m 8 okt. 2018

5 dagen -  vanaf € 495,- p.p.

VERTREKGARANTIE De Almabtrieb, een vast onderdeel van de boeren tradities en wordt elk jaar feestelijk gevierd. Het is de beëindiging van de tijd op de almweides en tegelijkertijd het begin van de winter-staltijd. Vanaf half september vinden de Oktoberfeesten en Almabtriebe plaats. Een feest voor zowel de boeren, bewoners als ook voor de vakantiegangers.

Oktoberfest Mayrhofen (2018)

4 okt. t/m 8 okt. 2018

5 dagen -  € 530,- p.p.

VERTREKGARANTIE Het oktoberfeest van Mayrhofen met de Almabtrieb, een vast onderdeel van de boeren tradities en wordt elk jaar feestelijk gevierd. Het is de beëindiging van de tijd op de almweides en tegelijkertijd het begin van de winter-staltijd. Vanaf half september vinden de Oktoberfeesten en Almabtriebe plaats. Een feest voor zowel de boeren, bewoners als ook voor de vakantiegangers.

Almabtrieb Mayrhofen & Kastelruther Spatzen (2018)

4 okt. t/m 15 okt. 2018

12 dagen -  € 1130,- p.p.

Een combireis, 12 dagen genieten, de Almabtriebreis Mayrhofen en aansluitend naar de Dolomieten in Süd Tirol met als hoogtepunt het Kastelruther Spatzen Fest.

Brunssumse Oktoberfeest 2018

26 okt. t/m 28 okt. 2018

3 dagen -  vanaf € 325,- p.p.

Brunssumse Oktoberfeest van 26 oktober – 28 oktober. Mega driedaags oktoberfeest party met optredens van diverse bekende artiesten uit Oostenrijk en Duitsland. De Brunssumse Oktoberfeesten is een jaarlijks terugkerend feest in oktober. De tent, die geheel in Oostenrijkse stijl is aangekleed in hartje van Brunssum.

Kastelruther Spatzen Fest (2018)

10 okt. t/m 15 okt. 2018

6 dagen -  vanaf € 590,- p.p.

De typische 'Zuid-Tiroolse charme' van de Kastelruther Spatzen en het grandioze berglandschap van de Dolomieten laten uw hart sneller kloppen en maken dit muziekevenement tot een onvergetelijke belevenis.