zondag, 06 november 2016 00:00

Nieuws Reizen

2018-1-Stamgastenweek-1


Er zijn een aantal nieuwe reizen in 2018.

De Stamgastenweek in Mayrhofen is een week vol verrassingen, veel gezellig en live muziek tijdens deze week.
De Tirolreis naar het Pustertal in Süd Tirol met daarin het feestweekend van de Geschwister Niederbacher.
10 Jaar Tirolreizen in het zeer gemoedelijke hotel Waldheim. Deze week hebben wij het gehele hotel tot onze beschikking.
Zillertalreis Fügen met vele uitstapjes buiten het Zillertal en mogelijkheid tot bijwonen concert van Hansi Hinterseer in Ebbs.
Herbstfest in Mayrhofen. Een combinatie van diverse activiteiten in het Zillertal o.a. Almabtrieb in Tux-Hintertux, feest van die Fetzig'n Zillertaler en feest van Rita en Andreas.
Almabtrieb Mayrhofen bij velen bekend. Een groot feest voor zowel de boeren als voor de vakantiegangers. De koeien die vanuit de bergen weer naar de stal gaan. Dit wordt gevierd met veel muziek en gezelligheid.
Oktoberfest Mayrhofen, zie vorige maar dan met elke avond feest in de Erlebnissennerei met o.a. muziek van die Mayrhofner.
Kastelruther Spatzen Fest in Kastelruth, een geweldig mooie omgeving, de reis staat in het teken van het feest van de bekendste groep van de volksmuziek, de Kastelruther Spatzen. Overdag gaan we op pad in de mooie Dolomieten.
De combireis van zowel de Almabtrieb van Mayrhofen en de Kastelruther Spatzen reis met als extra 2 dagen verblijf in Mayrhofen op onze kosten.


Wij hebben deze reizen met veel plezier gemaakt. 

Groeten van ons,

Theo en Lia Visscher
 

 

 

 

 

 

 

Lees 1690 keer Laatst aangepast op zaterdag, 21 oktober 2017 11:26

Nieuwsoverzicht