Aangesloten bij GGTO Garantiefonds
maandag, 25 september 2017 10:24

10 Jaar Tirolreizen Süd Tirol (2018)

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Tirolreizen bestaat 10 jaar en dat gaan wij vieren!


Hotel Waldheim is hier uitermate geschikt voor. Wij hebben het hele hotel voor onze Tirolreizengasten met daarbij een gezellige Tiroler Stube, een heerlijke wellness met zwembad en sauna. De zeer gastvriendelijke familie Peitner staat deze week voor ons klaar met elke dag een uitgebreid ontbijt en 's avonds een heerlijke diner.
Süd Tirol heeft zoveel te bieden dat wij ook dit jaar weer vele nieuwe plekken gaan bezoeken.

 

Dag 1 - Zaterdag

Vertrek 's morgens vroeg vanaf uw opstapplaats en rijden we met voldoende stops via Oostenrijk naar het mooie Süd Tirol in Italie. Na het inchecken in het 3 sterren hotel Waldheim gaan wij genieten van het diner en uitrusten van de reis. Het hotel ligt in het Pustertal bij de stad Brixen in het dorpje Schabs. De hoteleigenaren van hotel Waldheim zijn zeer gastvriendelijk. U zult versteld staan hoe snel u zich hier thuis voelt.


Dag 2
- Zondag

Wij starten de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag brengen wij u naar een plekje in de bergen wat u lang bij zal blijven. Voor de wandelliefhebbers is hier een schitterende wandeling mogelijk. Voor de niet wandelaars is dit ook genieten. U gelooft uw ogen niet. Wij gaan eerst met de bus en dan stappen we over in een kleine touringcar die ons de bergen in brengt. Wij gaan naar de Geisleralm!
Vanavond is er live muziek in de Tiroler Stube en kunnen wij nagenieten van de belevenissen van deze dag.


Dag 3
- Maandag

Na heerlijk te hebben uitgeslapen gaat de bus richting de Seiser Alm. Voor de wandelaars is dit een mogelijkheid om een wandeling te maken op de grootste alpenweide van Europa. Voor de niet wandelaars gaat de bus een Dolomietentour maken onder leiding van de vakbekwame gids Luis. Hij weet echt alles over de Dolomieten. Uiteraard zullen wij andere passen overgaan dan in voorgaande jaren.


Dag 4
- Dinsdag

Het Gardameer staat op het programma vandaag. Een hele andere omgeving. Je proeft hier de Italiaanse flair. De palmbomen, citroen- en sinaasappelbomen komen we hier tegen. We gaan een boottocht maken en laten ons afzetten bij één van de dorpen aan het Gardameer.
Vanavond gaan wij barbecueën op het terras van het hotel.

 

Dag 5 - Woensdag

Vandaag heeft u de keus. De zonnenstad Lienz met zijn Hauptplatz en de vele terrassen bezoeken. Of een fietstocht maken door het het Pustertal vanaf Innichen naar Lienz. We gaan op de fiets de grens over van Italië naar Oostenrijk. De fietsers maken een bijna vlakke fietstocht over verharde paden langs de rivier de Drau door het mooie Pustertal. Op een E-Bike of een sportieve fiets deze omgeving bekijken. Wij fietsen door dorpjes, langs beekjes en pauzeren in een Tirolerstube voor de lunch. De fiets leveren wij in bij het treinstation van Lienz.
Vanavond wordt er door de familie Peintner een galadiner geserveerd.
 

Dag 6- Donderdag

Het beloofd weer een mooie dag te worden. We gaan met de gondel de Plose op waar wij een geweldig uitzicht hebben op de Dolomieten. Wij eten vandaag vroeg rond 16.00 uur. De bus vertrekt na het eten en uiterlijk om 17.30 uur naar het terras bij Frost Biergarten. De Biergarten is een echt Italiaans tuinterras waar de muziek verzorgd wordt door 2 Süd Tiroler muziekgroepen. Gratis entree en er zijn tafels door ons gereserveerd. 


Dag 7 - Vrijdag

De stad Merano is het hart van Süd-Tirol. Met ook hier de wonderlijke mix. Palmen op de promenades en gletsjers op de achtergrond. Een kuurstad met de mooiste tuin van Italië.
Het is een hooggelegen stad, maar met een opvallend mild klimaat. Als je hier rondwandelt valt de wonderlijke mix vanzelf op. Wij zien echt palmbomen. In een decor van bergen tot 3.335 meter, met in de verte het ijs van een gletsjer.

 

Dag 8 - Zaterdag

En dan breekt de dag aan waarop wij afscheid moeten nemen van de familie Peintner en Süd Tirol. De terugreis begint vroeg in de morgen en met voldoende stops rijden wij terug naar Nederland.

 

Kamerinformatie:
De kamers zijn uitgerust met Douche/Bad/Toilet, Haarföhn, Kabel-TV, Radio, Safe, Telefoon.

Aanvullende informatie

 • Periode: 7 juli t/m 14 juli 2018
 • Reisduur: 8 dagen
 • Prijs: € 650,- p.p.
Laatst aangepast op maandag, 02 oktober 2017 16:28

10 jaarTirolreizen Süd Tirol

7 juli t/m 14 juli 2018

 € 650,- per persoon

boekdezereis
(Dit is een boekingsaanvraag! Kort na uw aanvraag vertellen wij u of de boeking definitief is. Betaling van de definitieve boeking geschiedt pas op het moment dat deze aanvraag akkoord is gekomen. Wij versturen de factuur per mail.)

Reis- en boekingsinformatie

Vertrekgegevens

Vertrek zaterdag naar Oostenrijk

Prijs: € 650,- p.p.

Datum: zaterdag 7 juli t/m zaterdag 14 juli 2018

 

Inclusief:

 • Vervoer per comfort class touringcar met toilet, tv en airco en veel beenruimte 
 • Gratis koffie/thee in de bus
 • Welkomstdrankje
 • 7 x overnachting in
  Hotel Waldheim***
 • 7 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 7 x heerlijk 4 gangen keuzediner
 • Zwembad met wellness
  Excursieprogramma elke dag
 • Kamer met douche/toilet/tv en balkon
 
 

Exclusief:

Toeslag 1 persoonskamer € 20,- per persoon per nacht.
Annulering en reisverzekering
Fietshuur en gondeltocht
Persoonlijke uitgaven

 
 

Overige informatie:

Opstapplaatsen dicht bij huis en in overleg.

Terugreis op zaterdagmorgen naar Nederland.
Onder voorbehoud van voldoende deelname.

 
 

Heeft u nog een vraag of wilt u verdere informatie? Stuurt u ons dan een e-mail met uw vraag of neemt u telefonisch
(Tel. 0599 - 61 51 51) contact met ons op.
Ook kunt u het contactformulierhiervoor gebruiken.