Aangesloten bij GGTO Garantiefonds
maandag, 02 oktober 2017 00:00

Stamgastenweek in Mayrhofen (2018)

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Nieuw in ons programma.

Stammgästewoche 2018, "NUR FÜR DICH"

Een week vol verrassingen, Tirolermuziek en gezelligheid.
Mayrhofen wil zijn gasten bedanken tijdens deze week. En wel op een heel bijzonder wijze. Wandelingen met muziek. Artiesten gaan mee tijdens wandelingen in de bergen.


Een Zillertaler Starparade avond en een avondconcert met het Nockalm Quintett en Marc Pircher.


Stammgaste Ehrung, gasten die 5 keer, 10 keer of vaker in Mayrhofen zijn geweest zullen op een speciale wijze worden bedankt.

 

Dag 1 - Vrijdag

Wij halen u in de ochtend op van de afgesproken opstapplaats. Wij rijden met voldoende tussenstops naar Oostenrijk. Na het inchecken staat het diner voor u klaar en kunnen we uitrusten van de reis op een van de terrassen.


Dag 2
- Zaterdag

Na een heerlijk ontbijt gaan we Mayrhofen verkennen. Mayrhofen heeft een gezellige winkelstraat en vele terrassen. Gedurend dehele week zullen er diverse festiviteiten zijn in het dorp. Een Zillertaler Musikanten Starparade staat vandaag op het programma met muziek van:
De Zillertaler Mander, de Ursprung Buam, de Zillertaler Haderlumpen, de Zellberg Buam, die Mayrhofner, Trio Alpin, Marc Pircher......en nog veel meer.


Dag 3
- Zondag

Vandaag staat in het teken van de Oostenrijkse tradities. Er zal vandaag een optocht zijn van 7500 deelnemers van allerlei dansverenigingen, Schuttersverenigingen uit heel Oostenrijk met traditionele kleding, muziek en dans.
De schuttersverenigingen uit de Alpenregio's zullen zich deze week ook laten zien en horen in de bergen. Natuurlijk is er vanavond weer live muziek op diverse plaatsen in het dorp.


Dag 4
- Maandag
Het tourismusverband organiseerd vandaag openhuis bij diverse bedrijven. Een kijkje achter de schermen. Vanavond is er een Tiroleravond bij het muziekpaviljoen van Mayrhofen en live muziek in de diverse horecagelegenheden.
Ook is een fietstocht door het dal mogelijk. De fietsroute gaat licht bergafwaarts door het dal. Fietshuur is niet inbegrepen.

 

Dag 5 - Dinsdag

We gaan vandaag de frisse berglucht tegemoet. We gaan met de gondel omhoog en bezoeken enige Almhutten. De festiviteiten van de Stammgästewoche vinden vandaag plaats in de Almhutten van Mayrhofen. Alle festiviteiten zijn voor iedereen toegangkelijk wat uw condititie ook is. 
Na het diner gaan we naar de grote feesttent waar de Stammgasten Ehrung plaats vindt. Alle gasten die 5 keer of vaker in Mayrhofen zijn geweest zullen op speciale wijze in het zonnetje worden gezet. Hoe en wat is voor ons ook niet bekend. We laten ons verrassen.
 

Dag 6- Woensdag

Vandaag worden wij uitgenodigd om de zijdalen te bezoeken. In alle zijdalen van het Zillertal, het Zillergrund, het Stilluptal, Tuxertal vinden vandaag festiviteitenplaats. Met de nadruk op de traditionele keuken. Vele streekgerechten zoals Kaiserschmarren, Tiroler Speck, Krapfen, Apfelstrudel worden gesereveerd. Ook de Zillertaler muziekgroepen zullen vandaag niet ontbreken in de zijdalen. Tevens is er vandaag voor de sportievelingen een muziekwandeling georganiseerd.


Dag 7 - Donderdag

Voor vandaag hebben wij een uitstap buiten het Zillertal. We gaan rondtour maken door Tirol. We maken een stop bij de Krimml watervallen. Hierna rijden we over de Gerlospas door naar het bekende dorp Kitzbuhel. U heeft ruim de tijd om Kitzbuhel te bekijken. Na het diner in het hotel kunt u in Brucke Stadl genieten van een Zillertaler volksmuziekgroep.

 

Dag 8 - Vrijdag

Vanmorgen hebben wij geen programma. Vanmiddag is het slotfeest van de Stammgastenwoche met optreden van het Nockalm Quintett en Marc Pircher. Het feest in de grote feesttent tegenover de Erlebnissennerei.

 

Dag 9 - Zaterdag

De stad die wij zeker niet mogen vergeten te bezoeken is Innsbruck. De hoofdstad van Tirol met vele bezienswaardigheden waaronder het Gouden Dak. De stad heeft een mooi oude centrum en sfeervolle pleinen. Voor de liefhebbers van Swarovski is er de Swarovski  middenin het centrum.

 

Dag 10 - Zondag

Wij gaan vroeg ontbijten vandaag. We hebben een lange reis voor de boeg. Met voldoende stops rijden we naar Nederland. Aankomst in Nederland in de loop van de avond.

 

Kamerinformatie:
De kamers zijn uitgerust met Douche/Bad/Toilet, Haarföhn, Kabel-TV, Radio, Safe, Telefoon.

Aanvullende informatie

 • Periode: 25 mei t/m 3 juni 2018
 • Reisduur: 10 dagen
 • Prijs: € 830,- p.p.
Laatst aangepast op maandag, 02 oktober 2017 14:26

Stamgastenweek in Mayrhofen

25 mei t/m 3 juni 2018

 € 830,- per persoon

boekdezereis
(Dit is een boekingsaanvraag! Kort na uw aanvraag vertellen wij u of de boeking definitief is. Betaling van de definitieve boeking geschiedt pas op het moment dat deze aanvraag akkoord is gekomen. Wij versturen de factuur per mail.)

Reis- en boekingsinformatie

Vertrekgegevens

Vertrek vrijdag naar Oostenrijk

Prijs: € 830,- p.p.

Datum: vrijdag 25 mei t/m zondag 3 juni 2018

 

Inclusief:

 • Vervoer per comfort class touringcar met toilet, tv en airco en veel beenruimte 
 • Bar met gekoelde dranken aan boord
 • Gratis koffie/thee in de bus
 • Welkomstdrankje
 • 9 x overnachting in 
 • Hotel Perauer *** of
 • www.perauer.at
 • Hotel Strass ****'
 • www.hotelstrass.com
 • 9 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 9 x heerlijk 5 gangen keuzediner
 • Entree voor Zillertaler Starparade
 • Entree Gala Avond
 • Entree Nockalm Quintett en Marc Pircher
 • Entree voor alle festiviteiten deze week
 • Excursie Innsbruck
 • Excursie Krimml watervallen
 • Excursie Kitzbuhel
 • Kamer met douche/toilet/tv en balkon
 • Programma Stammgastewoche Mayrhofen
 • https://www.mayrhofen.at/events/stammgaestewoche/
 
 

Exclusief:

Toeslag 1 persoonskamer € 20,- per persoon per nacht.
Annulering en reisverzekering
Gondel
Persoonlijke uitgaven

 
 

Overige informatie:

Opstapplaatsen dicht bij huis en in overleg.

Terugreis op zondagmorgen naar Nederland.
Onder voorbehoud van voldoende deelname.

 
 

Heeft u nog een vraag of wilt u verdere informatie? Stuurt u ons dan een e-mail met uw vraag of neemt u telefonisch
(Tel. 0599 - 61 51 51) contact met ons op.
Ook kunt u het contactformulierhiervoor gebruiken.