Aangesloten bij GGTO Garantiefonds
maandag, 25 september 2017 10:29

Kastelruther Spatzen Fest (2018)

Beoordeel dit item
(1 Stem)

De typische 'Zuid-Tiroolse charme' van de Kastelruther Spatzen en het grandioze berglandschap van de Dolomieten laten uw hart sneller kloppen en maken dit muziekevenement tot een onvergetelijke belevenis.

 

Dag 1 - Woensdag

Vertrek 's morgens vroeg vanaf uw opstapplaats, rijden we, na diverse stops, richting Süd Tirol (Italië). Na het passeren van de welbekende Brennerpas is het nog 1,5 naar hotel Waldheim in Schabs. Na een warm welkom en het inchecken kunnen wij aanschuiven in het restaurant en staat er een 4 gangen diner voor ons klaar.


Dag 2
- Donderdag

Na een heerlijk ontbijt gaan wij naar Kastelruth waar ook het Kastelruther Spatzen museum is. Na Kastelruth rijden wij naar Völs am Schlern. Bij het meer Völser Weiher lopen wij omhoog (of per paardekoets) naar alpengasthof Tuffalm. Dit is een unieke locatie. Het is een juweel van de natuur: met de berg de Schlern op de achtergrond. Hier hebben wij een schitterend uitzicht op de omliggende bergen. Op het terras worden wij verwacht met Süd Tiroler muziek. Een speciale plek om niet te vergeten. 


Dag 3
- Vrijdag

Na het ontbijt staat de bus voor ons klaar om ons naar het Gardameer te brengen. In de plaats Riva del Garda gaan wij met de boot naar het schilderachtige dorpje Limone waar wij worden afgezet en waar u een wandeling kunt maken over de boulevard of inkopen kunt doen bij de vele winkeltjes van dit mooie stadje aan het Gardameer. Tevens kunt u heerlijk genieten op één van de vele terrassen in het centrum en op het plein. Ter plekke zullen wij u nog enige tips geven. Rond 18.00 uur zijn wij weer terug in het hotel. Na het diner zoeken wij de gezelligheid op in de Stube van het hotel of het mooie panoramaterras.


Dag 4
- Zaterdag

Deze morgen bezoeken wij de stad Bressanone ook wel Brixen genoemd.De historische bisschopsstad Bressanone is een barokke winkelstad met een Zuid-Europese flair en een mediterraan klimaat. Hedendaagse gebouwen passen op harmonische wijze in de historische straatjes en steegjes van de bedrijvige gemeente. Het diner gebruiken wij vroeg deze middag om op tijd in de concerttent te zijn waar wij het live-concert gaan bijwonen. De tent is geopend vanaf 17.00 uur. Een geweldig feest staat ons te wachten. De gastartiesten zullen wij ook hier plaatsen zodra deze bekend zijn.

 

Dag 5 - Zondag

Frühshoppen in de tent met diverse topartiesten of een dag om de bergen vanaf grotere hoogte te gaan bekijken. Alle 2 opties zijn mogelijk. Om 11.00 gaan wij met onze bus naar Kastelruth. De mensen die naar het Frühshoppen van de Kastelruther Spatzen willen zetten wij af bij de feesttent en met de andere mensen gaan wij de gondel in. Voor wie nog nooit in een gondel heeft gezeten is dit een grote belevenis. Vanaf Kastelruth gaan wij naar het naastgelegen dorp Seis waar wij in de gondel stappen. Een werkelijk prachtige omgeving! Te voet of met paard en wagen gaan wij naar het Panoramarestaurant bovenop de Seiseralm waar de Alpfelstrudel heerlijk smaakt. Rond 15.00 uur dalen wij met de gondel weer af naar het dal. Na het diner kunt u genieten van het zwembad en de sauna van het hotel of bijkomen van alle belevenissen van vanmiddag.
 

Dag 6- Maandag

Na een vroeg ontbijt met vele herinneringen in de tas nemen wij afscheid van het hotel en begint de terugreis naar Nederland. Onderweg hebben wij een Räststatte uitgezocht waar u de mogelijkheid heeft om te gaan eten en nemen wij afscheid van elkaar. Aankomst Nederland maandag laat in de avond.

 

Kamerinformatie:
De kamers zijn uitgerust met Douche/Bad/Toilet, Haarföhn, Kabel-TV, Radio, Safe, Telefoon.

Aanvullende informatie

 • Periode: 10 okt. t/m 15 okt. 2018
 • Reisduur: 6 dagen
 • Prijs: vanaf € 590,- p.p.
Laatst aangepast op maandag, 13 november 2017 19:05
Meer in deze categorie: « Brunssumse Oktoberfeest 2018

Kastelruther Spatzen Fest

10 okt.  t/m 15 okt. 2018

 € 590,- per persoon

boekdezereis
(Dit is een boekingsaanvraag! Kort na uw aanvraag vertellen wij u of de boeking definitief is. Betaling van de definitieve boeking geschiedt pas op het moment dat deze aanvraag akkoord is gekomen. Wij versturen de factuur per mail.)

Reis- en boekingsinformatie

Vertrekgegevens

Vertrek woensdag naar Oostenrijk

Prijs: vanaf € 590,- p.p.

Datum: woensdag 10 okt. t/m maandag 15 okt. 2018

 

Inclusief:

 • Vervoer per comfort class touringcar met toilet, tv en airco en veel beenruimte 
 • Gratis koffie/thee in de bus
 • Welkomstdrankje
 • 5 x overnachting in
  Hotel Waldheim***
  5x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 5 x heerlijk 5 gangen keuzediner
 • Wellness met overdekt zwembad
  Entreekaart B
  Kastelruther Spatzen Fest
  Excursie Tuffalm
  Excursie Gardameer
  Excursie Seiser Alm
  Kamer met douche/toilet/tv en balkon
 
 

Exclusief:

Toeslag 1 persoonskamer € 20,- per persoon per nacht.
Annulering en reisverzekering
Reservering en administratiekosten € 15,-
Boot- en gondeltocht
Persoonlijke uitgaven

 

 
 

Overige informatie:

Opstapplaatsen dicht bij huis en in overleg.

Terugreis op maandagmorgen naar Nederland.
Onder voorbehoud van voldoende deelname.

 
 

Heeft u nog een vraag of wilt u verdere informatie? Stuurt u ons dan een e-mail met uw vraag of neemt u telefonisch
(Tel. 0599 - 61 51 51) contact met ons op.
Ook kunt u het contactformulierhiervoor gebruiken.